Valoració dels 365 primers dies de legislatura municipal - TAV La Rella núm. 34 (Juliol 2016)

Dijous, 28 de juliol de 2016

Transcorregut ja el primer any de legislatura, podem fer ja una primera valoració de com està anant.
Aquesta legislatura, els tres partits polítics de Tavèrnoles hem acordat un govern unitari, repartir les regidories i treballar conjuntament.
Nosaltres en fem una valoració positiva per diferents motius:
1-Al ésser set regidors amb regidoria, permet un millor repartiment de les tasques i que cadascú es pugui centrar en cadascuna de les seves responsabilitats amb més dedicació. El benefici es trasllada directament als veïns de Tavèrnoles, ja que al final s’acaben fent més activitats, més projectes, etc...
2-Al ser tres partits polítics, a l’hora de prendre decisions en els diferents temes que competeixen del consistori, es garanteix que en totes elles hi ha un debat de fons, i això és important.
3-En ajuntaments petits com el nostre, on els regidors no som professionals, és del tot indispensable que com major sigui el nombre de gent a col. laborar en els diferents actes millor.
També hi ha algun aspecte que no ens agrada tant, que l’hem d’explicar però que també l’entenem.
Com és evident TAV van obtenir una representació de dos regidors CIU quatre i ERC un, per tan també és normal que algunes de les decisions acabi pesant la majoria de CIU sempre amb el suport de ERC.
A vegades alguns debats es dilaten més en el temps per tal de poder arribar acords, més que si governés un únic partit.
Però al nostre pensar sempre és en benefici del poble i que les decisions siguin debatudes en profunditat.
Des de TAV continuarem treballant amb dedicació en les nostres regidories i col. laborant en el què sigui amb les altres com hem anat fent durant aquest primer any.

Darrera actualització: 28.02.2017 | 13:22