Valoració resultats eleccions i govern unitari - CiU La Rella núm. 32 (Setembre 2015)

Dilluns, 28 de setembre de 2015

Voldríem començar el nostre escrit agraint a les 216 persones que el passat 24 de maig van exercir el seu dret a vot en les eleccions municipals de Tavèrnoles. I també, molt especialment, a les 114 que van donar-nos de nou confiança i que han permès a la llista de Convergència revalidar l’alcaldia.
Per nosaltres és una immensa satisfacció, i alhora una responsabilitat molt gran, haver assolit uns percentatges tan alts de vots que s’han traduït en una majoria absoluta a l’Ajuntament de Tavèrnoles. Modestament volem interpretar aquests bons resultats com una validació a la feina feta durant la passada legislatura i com una empenta a continuar amb la bona gestió duta a terme des del govern municipal. Una gestió que sovint hem resumit amb dues paraules, endreçar i dinamitzar.
Pel que fa al govern unitari, aquesta ha estat una obsessió del nostre grup poder-lo garantir. Ja l’anterior legislatura vam obrir les portes a la resta de grups per entrar a treballar des de l’equip de govern, i estem satisfets que aquesta vegada la resposta hagi estat positiva. Tot i que el nostre candidat a l’alcaldia no va rebre el suport de tots els regidors que han entrar a l’equip de govern, vam decidir apostar fermament pel govern unitari, a fi de poder establir els ponts de confiança necessaris entre els tres grups municipals que el formen. Valorem la pluralitat com una qualitat indispensable per poder tirar endavant els projectes de govern, i també la honestedat. És per aquest motiu que vam demanar als grups de TAV i ERC en quines regidories es trobarien més còmodes treballant i va ser sobre les respectives propostes que l’alcalde va distribuir el cartipàs municipal.
Serà només amb el temps i la feina feta que es podrà valorar l’encert, o no, d’aquest format de govern unitari.

Darrera actualització: 28.02.2017 | 13:10