Presentació de l’estudi de públic dels visitants al Centre d’Informació Turística de Tavèrnoles.

Dijous, 8 de febrer de 2018

L’Ajuntament de Tavèrnoles fa anys que treballa des de la seva regidoria de turisme per donar un servei òptim i de qualitat a les persones que visiten el poble i el seu entorn. 

El passat 2017 es va editar un fulletó informatiu amb un plànol de diferents rutes de senderisme que es poden realitzar pel municipi. Per aquest proper any s’està treballant per incorporar a l’oferta de les rutes, un itinerari al voltant del nucli del poble, identificant els principals elements patrimonials i posant-los en valor mitjançant uns plafons indicatius que expliquin de forma gràfica i escrita el seu origen i funcionament.

L’empresa de serveis culturals Lux Mundi ha presentat l’estudi del darrer semestre i anual del 2017, i el què recull l’opinió i els suggeriments de les persones que visiten el Centre d’Informació Turística de Tavèrnoles. De l’estudi presentat recentment en destaquen diferents dades que poden ajudar a millorar els serveis que oferim des de l’Ajuntament i a decidir quines poden ser les futures accions més adients a realitzar en l’àmbit turístic del poble .

La gran majoria de visitants són catalans de les comarques del Barcelonès i d’Osona, la resta de visitants són de procedència de la resta de l’estat, França i el Regne Unit. La franja d’edat més freqüent és dels 36 als 65 anys que fan la visita en parella o família. Les consultes es realitzen pràcticament totes de manera presencial al Centre d’Informació on els serveis més sol·licitats són d’oci i restauració i els punts que desperten més interès són el patrimoni cultural i natural de Tavèrnoles. Pel que fa a l’estacionalitat de les visites, es pot concloure que són molt estables durant l’any, tot i així el març i el maig són els mesos que han rebut més visites, mentre que l’octubre i el novembre els que menys. 

Als documents adjunts es poden consultar totes les dades específiques així com l’estudi d’opinió dels visitants.

Darrera actualització: 8.02.2018 | 12:36