Convocades les subvencions de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona per al foment d'activitats i instal·lacions agràries i forestals

Dimecres, 18 d’abril de 2018

El termini de presentació d'instàncies és fins el dia 31 de maig de 2018

El Butlletí Oficial de la Província del 6 d'abril ha publicat la convocatòria i bases de les subvencions destinades a fomentar les activitats i instal·lacions agràries i forestals en l'àmbit de l'Espai Natural Guilleries-Savassona, per l'any 2018, que comprèn terrenys definits a les bases dels termes municipals de Vilanova de Sau, Folgueroles, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta i Sant Sadurní d'Osormort, agrupats junt amb la Diputació de Barcelona en el Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

El termini de presentació d'instàncies és fins el dia 31 de maig de 2018. L'import tindrà un límit màxim variable segons la línia de subvenció, excepte quan s'atorguin dues subvencions a una mateixa finca; en aquest cas, el límit de cadascuna de les dues subvencions serà de 3.000,00 EUR. La subvenció no excedirà en cap cas del 50% del cost total de l'obra, IVA inclòs, tenint en compte que aquesta quantia no excedirà el límit màxim abans esmentat.

A l'enllaç de la dreta poden consultar-se les bases de les subvencions

Darrera actualització: 18.04.2018 | 13:07