La delegada el govern a la Catalunya Central visita l'Ajuntament de Tavèrnoles

Dimarts, 4 de desembre de 2018

Alba Camps, delegada del govern a la Catalunya Central, ha visitat aquest dimarts matí l'Ajuntament de Tavèrnoles on ha estat rebuda per l'alcalde, Carles Banús.

Durant la reunió l'alcalde ha exposat a la delegada les principals preocupacions que afecten a dia d'avui al poble de Tavèrnoles, com ara el mal estat de molts camins rurals del municipi a causa de les intenses pluges dels darres mesos i l'elevat cost que suposa per a un petit municipi el manteniment dels 70 quilòmetres de camins que hi ha al municipi. Una altra de les preocupacions del municipi és el pèssim nivell de cobertura de telefonia mòbil en gran part dels nuclis urbans i de com aquesta mancança dificulta que molts veïns puguin accedir a serveis de seguretat o simplement a mantenir una conversa telefònica. També s'ha tractat la necessitat de que des del departament de territori s'escolti el món local i en especial els petits municipis durant el redactat de la nova Llei de Territori.

L'alcalde ha pogut explicar a la delegada alguns dels projectes que s'executaran al municipi els propers mesos, posant especial èmfasi al desplegament d'un microdonducte per la canonanda d'aigua que permetrà portar la fibra òptica al sector de Savassona i fins a la urbanització de Fussimanya.

Per la seva banda la delegada ha manifestat la voluntat de trebalar conjuntament amb els petits municipis per fer d'enllaç entre aquests i els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 4.12.2018 | 13:42