Servei de Bus nit per la nit del Carnaval de Torelló

Dijous, 7 de febrer de 2019

Des del servei de joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament de Torelló ens presenten de nou el servei del BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló.

El servei del BUS NIT realitzarà el trajecte de tornada de Torelló als municipis d'Osona, la nit del dissabte 2 de març al diumenge 3 de març de 2019, a les 4 hores de la matinada.

Com cada any, la parada des d'on sortiran els autobusos s'ubicarà, al carrer del Ter, creuant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness, surt amb puntualitat i les persones que no estiguin a la parada a les 4 de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

Les inscripcions i el pagament del transport es poden fer a l'ajuntament fins al divendres 22 de febrer (inclòs) i en horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres (excepte dimecres) de 9 a 12:30h, i dilluns de 16 a 20h.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de Joventut de Tavèrnoles al 679 265 278.

El cost del tiquet és de 6€ i en el cas de les persones joves menors d'edat, cal que presentin l'autorització familiar, que podeu recollir a l’ajuntament o bé descarregar-ho en aquesta notícia. Recordem que l'edat mínima per utilitzar el servei és de 16 anys.

Darrera actualització: 7.02.2019 | 13:46