Comunicat oficial en relació a les activitats organitzades per l'Ajuntament de Tavèrnoles

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

Segons les noves mesures preventives decretades pel Govern de la Generalitat per evitar la propagació del SARS-CoV-2 (Coronavirus), que han entrat en vigor avui dia 12 de març de 2020

S’informa a la població que s’anul·len les següents activitats organitzades per l’Ajuntament a partir d’avui i fins a nou avís:

  • Les tardes al centre (dimarts i dijous)
  • Gimnàs (divendres)
  • La visita guiada a l’Església de Sant Esteve de Tavèrnoles (2n dissabte de mes)

També queden ajornats els següents espectacles culturals que es programaran més endavant. Les entrades seran vàlides per les noves dates. Tot i així, si alguna persona prefereix que se li retorni l’import, ho pot sol·licitar a les oficines municipals.

  • Per Art de Màgia (22/03/2020)
  • Sortida cultural al Teatre-Auditori de Calldetenes: “Col·loqui. El Gallardo Español” (14/03/2020)

Us recordem que per prevenir el virus cal que adopteu les següents mesures: renteu-vos les mans freqüentment, tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i eviteu el contacte proper amb persones que pateixin infeccions respiratòries, tos o esternuts. No s’han de prendre precaucions especials amb els animals ni amb els aliments.

Al costat d’aquestes mesures preventives, des de l’Ajuntament s’insisteix en què se segueixi la informació dels canals oficials i no es difonguin informacions falses o no contrastades, i es transmet un missatge de tranquil·litat i confiança ja que tots els centres mèdics de la comarca estan a punt per activar el protocol davant d’un possible cas de coronavirus.

Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar al telèfon 061 i que podeu seguir la informació actualitzada a la web del departament de Salut canalsalut.gencat.cat.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 10:53