El projecte "Amb veu pròpia. Crònica de demà" torna a Tavernoles

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 00:00

Roda de Ter, Tavèrnoles i Vic tornen a unir esforços per donar a conèixer la veu pròpia de joves poetes de la comarca d’Osona a través de tres accions poètiques en els tres municipis

Després de la bona acollida de la primera edició el projecte ‘Amb veu pròpia. Crònica de demà’ s’estén per la comarca d’Osona gràcies a una col·laboració a quatre bandes –Fundació Miquel Martí i Pol, Ajuntament de Roda de Ter, Ajuntament de Tavèrnoles i Ajuntament de Vic–.

Aquesta proposta cultural proposa donar a conèixer i consolidar les joves veus poètiques d’Osona i connectar-les amb les d’arreu dels Països Catalans, així com també crear sinergies amb autors i artistes de carrera consolidada. Per aquest motiu, les tres accions poètiques –Tavèrnoles, Vic i Roda de Ter– són espectacles creats per a l'ocasió a partir d’un treball col·lectiu realitzat entre els diversos actes de cada municipi que combinen la poesia amb altres disciplines artístiques.

Tres accions poètiques a la comarca

La primera acció poètica tindrà lloc el diumenge 11 de novembre a les 7 de la tarda al Casino de Vic, on el poeta vigatà Lluís Solà recitarà algunes de les seves obres acompanyat del músic Joan Ribé que ineterpretarà obres de J.S. Bach.

El divendres 16 de novembre a les 8 del vespre el teatre Eliseu de Roda de Ter acollirà l’acció poètica a càrrec de El Pelat i El Pelut, un espectacle musical on la poesia i la rumba catalana s’agafen de la mà.

Clourà l’edició d’aquest any l’acció  “Ull, dos, tres i orella” a l’Església de Sant Esteve de Tavèrnoles el dijous 22 de novembre, on la poeta Núria Martinez-Vernis recitarà obres pròpies i de la Pilar Cabot, acompanyada musicalment per l’acordió de Marc del Pino i la guitarra de Ciscu Cardona

‘Amb veu pròpia. Crònica de demà’ s’emmarca al mateix temps dins les Jornades Miquel Martí Pol, que aporten la marca literària i el valor d’àmbit nacional que representa el poeta, donant aixopluc i projecció al poetes emergents. La nova seu de la Fundació Miquel Martí i Pol va acollir el passat 31 d’octubre la presentació de les Jornades del 2018  que se celebraran del 7 al 24 de novembre amb activitats repartides en els municipis de Roda de Ter, Vic, Torelló, Tavèrnoles, Barcelona i Girona.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:58