Formalitzat el contracte per a la construcció de la xarxa d'abastament d'aigua pel sector del Raurell

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana, l'alcalde de Tavèrnoles, Carles Banús, i el gerent de l'empresa Abastaments, Tractaments i Control d'Aigües, SL (ATCA), Guillem Treserra, han signat el contracte d'adjudicació d'obra per a la portada d'aigua al sector del Raurell

L'obra, que s'ha licitat per un import de 159.753,90 € (IVA inclòs), permetrà abastir d'aigua a un dels ultims sectors del municipi que encara no en disposaven. Concretament amb aquesta canonada es portarà aigua a les cases de Coromines, Sabaters, El Raurell, Ca l'Ylla, Can Costa i la Casanova del Raurell.

Una de les millores ofertes per l'empresa adjudicatària és l'estesa, en paral·lel a la canonada d'aigua, de xarxa troncal de fibra òptica, amb la qual cosa es facilitarà als veïns de la zona la connexió a la xarxa de fibra òptica ja existent i d'aquesta manera podran connectar-se a la banda ampla.

L'obra, que està previst que s'inicïi durant la primera quinzena de setembre, compta amb un finançament de 75.000 € per part de l'ACA, i 67.500 € per part de la Diputació de Barcelona, mentre que per la resta del finançament s'han signat convenis individuals amb els propietaris afectats i hi haurà també una aportació per part de l'ajuntament.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 22:08