Ja tenim a tocar la Festa Major de Tavèrnoles

Dilluns, 22 de juliol de 2019 a les 00:00

Un dels plats forts de la Festa Major d’enguany serà el concert del grup Pelat i Pelut. Un grup format per un conjunt de músics i amics de la Plana de Vic que desplega una rumba i una música de caràcter festiu, encomanadís i ballable ideal per a Festa Major.

El disseny del cartell de la Festa Major, com en edicions passades, és fruit del concurs que es convoca anualment des de l’Ajuntament amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i la seva implicació en la Festa Major. La Berta Banús, de 13 anys, va ser la guanyadora i la seva obra és la que il·lustra el cartell d’enguany. “Un dibuix que representa una de les clàssiques imatges del poble amb un camp de blat”.

Un any més el darrer cap de setmana de juliol arriba la Festa Major de Tavèrnoles que es clourà amb el dinar de Tornaboda el diumenge 4 d’agost. El tret de sortida d’enguany el donaran els partits de futbol que es disputaran el dissabte dia 20 al camp de futbol.

El divendres 26 de juliol, Elisenda Collelldemont, Doctora en Història Moderna, realitzarà el Pregó de Festa Major. L’acte començarà a les 9 del vespre al Centre Cívic. Tot seguit, es realitzarà la Caminada Nocturna, al finalitzar hi haurà coca, fuet i cava per a tots els participants.

El dissabte dia 27, a les 4 de la tarda, tindrà lloc un torneig d’escacs (partides rapides de 5min.) al Centre Cívic. A les nou del vespre arriba un dels actes més populars, el sopar de Festa Major a l’Envelat, que tornarà a anar a càrrec de Can Planes Bones (podeu consultar el programa adjunt). Seguidament, ball amb el Duet Ostres Ostres i per acabar la nit, fi de festa amb  la DjAllu.

El diumenge dia 28 a les 10 del matí celebrarem una xocolatada popular, i tot seguit, Festa de l’Escuma i Jocs Gegants amb Quiràlia. A la tarda, al Centre Cívic els nens del Casal d’Estiu de Tavèrnoles ens presentaran l’espectacle infantil que han preparat les darreres setmanes. Acabarem la tarda amb una de les novetats d’enguany: un tast de vins a càrrec de la sommelier Natàlia París.

El divendres dia 2 d’agost, a partir de les 10 de la nit, arriba el plat fort d’aquesta Festa Major. El concert rumbero de Pelat i Pelut a l’Envelat.

El dissabte dia 3 d’agost, a les dotze del migdia Missa Solemne en honor a Sant Esteve i el clàssic aperitiu popular, i a les dues, arrossada popular al Centre Cívic (podeu consultar el programa adjunt). A les 9 del vespre botifarrada popular i actuació d’havaneres amb el grup Ultramar.

Finalment, diumenge 4 d’agost, el dinar de Tornaboda a Fussimanya clourà els actes de la Festa Major 2019.

Des de l’Ajuntament convidem a gaudir i participar dels actes de la Festa Major, també volem agrair a totes les persones, empreses i entitats  que  col·laboren i ens ajuden en la seva organització.

Darrera actualització: 23.07.2019 | 09:33