La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, visita el poble de Tavèrnoles

Dilluns, 20 de juliol de 2020 a les 00:00

La Consellera i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó ha realitzat aquest dijous al migdia una visita institucional a Tavèrnoles.

Meritxell Budó ha visitat Tavèrnoles on ha estat rebuda per l’alcalde Carles Banús i el regidor Quico Gibert. La consellera ha visitat les dependències de l’Ajuntament i després de saludar el personal s’ha desplaçat a la sala Polivalent on ha signat el llibre d’honor del consistori i ha estat obsequiada amb el llibre “Tavèrnoles, un cop d’ull” que serà presentat a la Festa Major d’enguany.

Carles Banús ha aprofitat l’oportunitat “per posar en valor les diferents actuacions fetes i previstes gràcies al finançament rebut a través del pla de dinamització territorial i del PUOSC”. Tot seguit li han mostrat el projecte d’urbanització del carrer de l’Església i han visitat les obres del carrer del Call. Durant la presentació, Budó ha estat acompanyada per la directora general d’Administracions Locals, Rosa Vestit i la directora dels Serveis Territorials de Presidència a la Catalunya Central, Ivet Castaño.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 09:59