L’Ajuntament de Tavèrnoles guardonat amb el Segell Infoparticipa 2019

Divendres, 25 de setembre de 2020

L'Ajuntament de Tavèrnoles revalida, per setè any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

El passat 21 de setembre es va dur a terme l’acte de lliurament dels Segells Infoparticipa després d’haver estat ajornat en diverses ocasions a causa de l’emergència sanitària.  Enguany les mesures de prevenció davant la crisi sanitària generada per la COVID-19 van obligar a restringir la presencialitat, assistint-hi únicament els municipis que han assolit el 100% dels indicadors avaluats.

El guardó reconeix l'Ajuntament de Tavèrnoles en haver obtingut un compliment del 85,42% dels 48 indicadors que avaluen l'organització i la qualitat de la informació publicada al web municipal. Essent, en aquesta ocasió, un dels 113 municipis catalans que han estat guardonats, essent, després de Vilanova de Sau, el municipi més petit que obté el Segell

L'alcalde, Carles Banús, es mostra molt satisfet per aquesta nova revalidació assegurant que l'obtenció del Segell Infoparticipa és el reconeixement a la important tasca que s'ha fet en matèria de comunicació i per apropar la gestió municipal durant els darrers anys.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 09:30