L’Ajuntament de Tavèrnoles i VIC-ETB signen un acord de col•laboració

Dimecres, 7 d'agost de 2019 a les 00:00

Els veïns de Tavèrnoles s’estalviaran la matrícula inicial en fer-se socis del club CN Vic-ETB.

Una de les prioritats de l’Ajuntament de Tavèrnoles és incentivar els hàbits saludables, i és en aquest àmbit on s’engloba l’acord de col·laboració al que s’ha arribat amb el CN Vic-ETB.

El Vic-ETB és un club referent a Osona en tot tipus d’activitats aquàtiques (cursets mainada/adults, escola esportiva, aquagym, aquaeròbic, etc) i esportives (natació, ciclisme, triatló, grup de córrer, gimnàs…etc), porta anys col·laborant amb el municipi de Tavèrnoles en l’organització del duatló, entre d’altres.

La bona predisposició de les dues parts ha facilitat el següent acord:

La gratuïtat de la matricula inicial en el moment de fer-se abonat al  Vic-ETB. Cal destacar que l’import de la mateixa suposa un estalvi d’entre 87€ i 117€ (depenent si es tracta d’un abonament individual o familiar) pels empadronats a Tavèrnoles.

Podeu gaudir d’aquests avantatges des del 5 d’agost fins al 31 de desembre d’enguany i per fer-ho possible cal portar un certificat d’empadronament (es pot demanar a les oficines de l’Ajuntament) i la documentació necessària que el VIC-ETB exigeix de manera habitual. 

Per saber la documentació necessària que cal presentar, així com la amplíssima oferta d’activitats que ofereix el club, es pot consultar a www.vicetb.cat o trucant al 93 885 31 21.

L’Ajuntament de Tavèrnoles agraeix al CN VIC-ETB aquest acord i les facilitats per fer-ho possible.

Darrera actualització: 07.08.2019 | 09:39