Reciclem càpsules monodosi de cafè al punt municipal de reciclatge

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 10:00

Aquesta setmana i a petició d’alguns veïns, l’Ajuntament de Tavèrnoles ha instal·lat dos nous contenidors de reciclatge de càpsules monodosi de cafè, que fins ara no es podien reciclar al nostre municipi.

Al llarg dels darrers anys s’ha popularitzat el consum domèstic de cafè exprés fent servir monodosis en càpsules. Donat que aquests envasos formen part inseparable del producte, no es consideren envasos lleugers. Per aquest motiu, i amb la voluntat de facilitar el seu reciclatge i millorar la separació de les nostres escombraries, l’Ajuntament de Tavèrnoles ha col·locat dos contenidors destinats exclusivament a aquestes càpsules: un per les càpsules de plàstic (Dolce Gusto) i un per les càpsules d’alumini (Nespresso). Un cop recollides es portaran a un gestor autoritzat que separarà el plàstic o metall i el marro del cafè, i així tots els elements podran ser aprofitats i reciclats per a nous usos.

Aprofitem per recordar que al tancat de residus també hi torbareu contenidors específics per als següents productes: piles, bombetes, fluorescents i esprais.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Darrera actualització: 18.03.2020 | 09:17