S'adjudica l'obra per a la construcció de la xarxa d'abastament d'aigua als disseminats de la zona del Raurell

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

En sessió extraordinària celebrada el 30 de juny, el ple municipal va adjudicar a l'empresa Abastaments Tractaments i Control d'Aigües, SA, l'obra de portada d'aigua a la zona del Raurell per un import de 159.753,90 €

L'obra, que compta amb un finançament de 75.000 € per part de l'ACA, i 67.500 € per part de la Diputació de Barcelona permetrà abastir un dels darrers sectors de Tavèrnoles on no arribava el servei d'aigua municipal. Paral·lelament a la canonada d'aigua, i com a millora en el procés de licitació, s'estendrà una xarxa troncal de fibra òptica per poder efectuar el telecontrol dels comptadors d'aigua, així com donar el servei de connexió a internet a les masies que ho sol·licitin.

El ple municipal va aprovar, també per unanimitat, les bases reguladores de subvencions pel suport a persones treballadores autònomes i microempreses amb seu social a Tavèrnoles que han hagut de cessar la seva activitat degut al efectes de la declaració d'estat alarma per la COVID-19. Per a aquestes subvencions l'Ajuntament diposarà d'una partida pressupostària inicial de 4.200 €, podent-se ampliar en funció de la demanada de sol·licituds presentades.

En el mateix ple municipal es va aprovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Tavèrnoles, el Consorci de l'Espai Natural Guilleries-Savassona i el Sr. Xavier Portell per portar a terme el pla d'actuacions per a l'ordenació de l'ús públic i la conservació de l'espai de Sant Feliuet de Savassona. Aquest pla d'actuacions compta amb un pressupost de 66.300 € per part del Consorci de l'Espai Natural i s'executarà durant es anys 2020 i 2021. Algunes de les actuacions més destacades són la definició d'una nova zona d'aparcament per a 20 vehicles a la zona de Sant Feliuet, la ordenació dels diferents usos ludico-esportius de la zona, la millora i renovació de la senyalització i l'elaboració de material informatiu.

Finalment el ple muncipal va aprovar la convocatòria de nomenament de jutge de pau suplent; el compte de patrimoni del 2019; la proposta de festes locals pel 2021, que seran el dilluns 24 de maig i el dimarts 3 d'agost; i es va ratificar l'adhesió al "Pacte dels alcaldes pel clima i l'energia"

Darrera actualització: 01.07.2020 | 07:07