S’obre el període per sol·licitar els ajuts a empreses i autònoms del municipi afectats per la Covid-19

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Tavèrnoles va aprovar un paquet d’ajudes econòmiques adreçades a autònoms i petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de pal•liar la situació de crisis econòmica provocada per la COVID-19.

Amb aquests ajuts es volen subvencionar les despeses d’aquelles activitats econòmiques que s’han hagut de seguir pagant malgrat el tancament o davallada econòmica i a tal efecte l’Ajuntament de Tavèrnoles hi destina en una primera instància un pressupost de 4.200 €

En aquest sentit s’han habilitat dues línies diferents i compatibles entre si. La primera d’elles destinada al manteniment de l’activitat durant el període de suspensió de l’activitat, on bars i restaurants rebran 100 € i les activitats relacionades amb el turisme en rebran 20. Aquesta primera línia està pensada per compensar la part de la taxa d’escombraries que s’ha cobrat igualment durant el període d’inactivitat.

La segona de les línies habilitades està orientada a la recuperació econòmica empresarial del municipi, on bars i restaurants poden optar a rebre fins a 500€, les activitats relacionades amb el turisme poden rebre fins a 300 € i finalment els autònoms residents al municipi poden rebre també fins a 300 €.

Tots els afectats que vulguin acollir-se a aquestes ajudes econòmiques han de presentar la sol·licitud convenientment omplerta, així com la documentació requerida en les bases de la convocatòria. El termini de presentació  de les sol·licituds finalitza el proper 30 d’octubre.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 10:41