Sortida cultural a la Sagrada Família

Dijous, 5 d'abril de 2018 a les 10:00

La regidoria de cultura organitza una sortida cultural a la Basílica de la Sagrada Família.

La sortida està programada pel proper dissabte dia 26 de maig, desplaçant-nos en autocar contractat per l'Ajuntament fins a Barcelona. L'hora de sortida serà a les 10 del matí des de la placeta i la visita a la Sagrada Família començarà a les 12 del migdia, retornant a Tavèrnoles a les 6 de la tarda.

Per poder-se beneficiar d'aquesta sortida cultural és del tot imprescindible apuntar-se a les Oficines Municipals de l'Ajuntament i pagar la part l'entrada abans del dilluns 16 d'abril a les 2 de la tarda. En les inscripcions s'estableix una preferència pels veïns empadronats a Tavèrnoles; aquells veïns resident no empadronats o amb segona residència al muncipi es podran inscriure segons la disponibilitat de places.

En el moment de fer la inscripció caldrà escollir el tipus de visita que es desitja fer i pagar l'import de la mateixa. Les diferents opcions són:

  • Entrada bàsica: Descobreix la Sagrada Família 15€, inclou:  Entrada Sagrada Família
  • Visita audioguiada: Recorre la Basílica al teu ritme 22€, inclou: Entrada Sagrada Família i Audioguia
  • Experiència guiada: Deixa’t portar per un guia especialitzat 24€, inclou: Entrada Sagrada Família i Visita guiada
  • Obra i vida de Gaudí: Coneix les diferents vessants de l’arquitecte 24€, inclou: Entrada Sagrada Família, Audioguia i Entrada Casa Museu Gaudí
  • Les millors vistes: Viu una experiència panoràmica 29€, inclou: Entrada Sagrada Família, Torres i Audioguia

L'entrada és gratuïta per a infants de fins a 10 anys i hi ha descomptes per estudiants, majors de 65, menors de 30 i discapacitats.

Darrera actualització: 05.04.2018 | 13:00