Tavèrnoles acull l'exposició sobre l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Dilluns, 23 de setembre de 2019 a les 00:00

L’exposició itinerant "L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona" estarà instal·lada durant la tardor i fins el novembre a la sala polivalent de l’ajuntament de Tavèrnoles.

El fil conductor de la mostra és el personatge de la fadrineta de Sau, una jove bandolera de les Guilleries, i la mostra consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una gran quantitat d’il·lustracions de flora i fauna.

L'exposició, recentment editada, incorpora diversos elements per explicar l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona amb elements interactius senzills i efectius. L'exposició, de la mà del personatge de la fadrineta de Sau, apropa al visitant els elements del paisatge, la geologia, la vegetació, la flora i la cultura més destacables dels municipis del parc.

L’exposició també pretén sensibilitzar la població local i els seus visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi. Visiteu-la fins el 4 de novembre a l’ajuntament de Tavèrnoles (carrer de l’Església, 1). Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

L'exposició itinerant s’ha pogut veure fins ara al Centre d’Informació de Sant Julià de Vilatorta i al punt d’informació de la presa del pantà de Sau. A partir del 5 de novembre i fins a finals d’anys s’instal·larà a l’ajuntament de Folgueroles

Darrera actualització: 25.09.2019 | 09:06