Tavèrnoles aprova les ordenances fiscals pel 2021

Dimarts, 27 d’octubre de 2020

El ple celebrat el passat dilluns 26 d'octubre va aprovar per unanimitat de tots els regidors les ordenances fiscals per a l'exercici del 2021

La proposta portada al ple no presentava cap modificació pel que fa a les ordenances recaptatòries d'IBI, impost de vehicles, plusvàlua o impost de construccions. Únicament es crea i modifica la taxa del servei de bàscula municipal que passa a ser de 3€ per pesada, i es crea el preu públic per a la venda de llibres arrel de l'edició del llibre "Tavèrnoles, un cop d'ull".

EL ple va aprovar també per unanimitat la modificació de pressupost núm. 6/2020 per un import de 13.950 € que preveu reduir les partides que no s'han executat i incrementar partides vinculades a manteniment, adquisició de maquinària i millora d'equipaments municipals.

La resta de punts de l'ordre del dia van ser l'aprovació del conveni amb el Consell Comarcal d'Osona per a la redacció del pla d'usos del Pantà de Sau, l'aprovació del compte general del 2019 i finalment aprovar la proposta de nomenament de Sergi Colomer Ricart com a Jutge de Pau suplent.

Per acabar e ple va aprovar també per unanimitat de tots els regidors la moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d'inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Quim Torra

Darrera actualització: 27.10.2020 | 08:06