Tavèrnoles demana explicacions a Endesa pels constants talls de corrent dels darrers dies

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 00:00

Nombrosos veïns han fet arribar a l’ajuntament queixes pels continuats talls de corrent que han patit durant tot aquest mes de setembre.

L’Ajuntament de Tavèrnoles s’ha posat en contacte amb tècnics de “E-on distribución”, que és l’empresa que gestiona el manteniment de la xarxa elèctrica, per demanar explicacions sobre els constants talls de llum que està patint el municipi de Tavèrnoles aquests darrers dies. Aquests talls tenen afectació a la majoria d’usuaris del municipi i no estan relacionats amb períodes de pluja o tempesta elèctrica.

Per la seva part la companyia ha informat que és coneixedora de la situació que afecta a la línia elèctrica que ve de Folgueroles, que estan treballant per tal de solucionar el problema i que confien que a finals de la propera setmana no s’haurien de produir ja més talls.

Des de l’Ajuntament es vol aprofitar a recordar als veïns que qualsevol desperfecte en aparells electrònics causat per aquests talls pot ser comunicat a la companyia asseguradora particular, així com també tramitar la reclamació pertinent a través del servei de consum comarcal ubicat al Consell Comarcal d’Osona.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 10:27