Tavèrnoles rep per sisè any consecutiu el Segell Infoparticipa

Dimecres, 13 de març de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Tavèrnoles revalida el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

El guardó reconeix l'Ajuntament de Tavèrnoles en haver obtingut un compliment del 96,15% dels 52 indicadors que avaluen l'organització i la qualitat de la informació publicada al web municipal. Tavèrnoles ha estat un dels dels 98 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, essent el municipi de menys de 1.000 habitants amb una puntuació més elevada.

En aquesta edició s’ha posat especial interès en valorar la promoció de la qualitat de les informacions que es mostren als webs corporatius, per al foment de la participació ciutadana efectiva, el retiment de comptes de l’acció de govern i els pressupostos.

L'alcalde, Carles Banús, es mostra molt satisfet per aquesta nova revalidació assegurant que l'obtenció del Segell Infoparticipa és el reconeixement a la important tasca que s'ha fet en matèria de comunicació des de l'Ajuntament durant els darrers anys.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 09:07