Un veí, una mascareta

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 19:00

L’Ajuntament de Tavèrnoles ha adquirit 500 mascaretes quirúrgiques per repartir amb els veïns del poble. Aquesta és una de les mesures que ha pres el consistori per ajudar als veïns en aquesta situació d’alarma sanitària que vivim a causa del coronavirus.

Aquest dimecres, i després de diferents gestions, van arribar 500 mascaretes quirúrgiques que s’han adquirit per repartir entre els veïns. I aquest mateix dijous s’han començat a distribuir a cada casa del poble. Amb aquesta mesura es vol facilitar a la població el compliment de les recomanacions de les de les autoritats sanitàries sobre la importància de posar-se mascareta quan es realitzin gestions en establiments o recintes tancats.

Des de fa setmanes l’Ajuntament de Tavèrnoles ja fa un seguiment de les persones més vulnerables i considerades de risc que viuen soles.

L’Ajuntament també ha posat a disposició una persona per treballar en la iniciativa que s’està portant a terme al pavelló de Gurb, on es confeccionen 2000 bates sanitàries diàries. Aquesta és una iniciativa de Casa Tarradellas que compta amb la col·laboració de diferents ajuntaments d’Osona. A més al poble també hi ha un grup de voluntariat que treballen des de casa en la confecció d’aquestes bates.

Com a mesures urgents extraordinàries adoptades per l’Ajuntament de Tavèrnoles per a fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19, s'ha modificat del calendari fiscal prorrogant els períodes de pagament d’alguns impostos, tal i com es queda reflectit en el calendari adjunt.

Darrera actualització: 23.04.2020 | 22:02

Imatges

Calendari fiscal