Tastets Musicals

El cap de setmana del 7 i 8 de maig Tavèrnoles estrena una nova proposta musical sota el nom de Tastets Musicals de Tavèrnoles; uns tastets que es serviran en tres sessions a l'Església de Sant Esteve.

Dissabte a les 4 de la tarda comencem amb les audicions que presentaran els alumnes de l'Aula de Música de Folgueroles. Una sessió que ja ha esdevingut habitual els darrers anys i que permet constatar l'evolució dels alumnes.

El mateix dissabte a les 9 del vespre tindrà lloc el concert de Carles Cases “Carles Cases diu Llach”. Una selecció del repertori musical de Lluís Llach reinterpretat pel compositor Carles Cases. Una proposta íntima, molt emocionant i delicada, nascuda dels anys que en Carles Cases va ser arranjador, músic i mà dreta de Lluís Llach.

El diumenge a les 6 de la tarda arribarà el torn del Cor Lutiana amb la seva última producció “Lutis pels amics”. El Cor de Veus Blanques Lutiana, un grup de noies nascut fa més de quinze anys a Arbúcies que després del seu pas per Oh Happy Day de TV3 els ha permès créixer com a formació, abraçar nous repertoris i revolucionar la seva posada en escena.

Darrera actualització: 28.04.2016 | 09:26
Darrera actualització: 28.04.2016 | 09:26