Nou cartipàs municipal de l'Ajuntament de Tavèrnoles

Dimecres, 29 de juny de 2011 a les 00:00
L'Ajuntament de Tavèrnoles va celebrar aquest dilluns al vespre el ple en el que es va donar a conèixer el nou cartipàs municipal. El nou equip de govern està encapçalat per l'alcalde Carles Banús i compta amb dues tinences d'alcaldia, Xavier Serra com a primer tinent d'alcalde i Paquita Clarà com a segona tinenta d'alcade.

L'alcalde s'encarregarà de les àrees específiques d'Urbanisme, Infraestructures, Medi Ambient, Noves Tecnologies i Educació. Per la seva part el regidor Xavier Serra té delegades les àrees de Medi Natural, Pagesia, Promoció Econòmica, Turisme, Joventut i Esports. Finalment la regidora Paquita Clarà ha estat nomenda tresorera de la corporació i té delegades les àrees d'Hisenda, Adjunta d'Urbanisme, Benestar, Cultura, Sanitat i Participació.

En el mateix ple també s'han donat a conèixer els nomenaments dels representants de l'Ajuntament en els òrgans que participa. L'alcalde, Carles Banús, serà el representant en el Consorci d'Espais Naturals Guilleries-Savassona i en el Consorci Alba-Ter. El regidor Xavier Serra serà el representant en el Consorci d'Espais Naturals Guilleries-Savassona i en el Consorci de Turisme Vall de Sau Collsacabra. La regidora Paquiat Clarà serà la representant en el Consorci d'Osona de Serveis Socials.
Darrera actualització: 16.12.2015 | 00:00