Arriba la Festa Major de Tavèrnoles

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 00:00

Una baixada de carretons i un  joc de pistes familiars, les novetats més destacades de la Festa Major d’enguany a Tavèrnoles.

L’any passat la pandèmia i l’estat d’alerta sanitària que vivíem ens va fer reduir les activitats considerablement. Per aquest motiu li vam dir: Festa Menor de Tavèrnoles. Enguany, tot i que cal seguir estant molt atent a la situació sanitària del país, des de l’Ajuntament i la comissió organitzadora intentarem portar a terme un programa amb activitats diverses adequades de nou a la situació de brot pandèmic de la COVID-19

Com cada any, el darrer cap de setmana de juliol, centrarà la majoria d’actes de la Festa Major. Uns actes que es clouran, el dimarts 3 d’agost, amb el concert d’havaneres. Tots els actes tindran lloc a l’Espai Cobert i amb aforament limitat.

El divendres 30 de juliol, l’activitat infantil “Explica’m una selva” donarà el tret de sortida a la Festa Major 2021. Tot seguit, Cristina Masramon i el fotògraf Toni Anguera presentaran el llibre “Tavèrnoles, 50 anys de la carretera”. Concep Font, infermera de referència del CAP de Folgueroles, realitzarà el Pregó de Festa Major, l’acte començarà a dos quarts de nou del vespre. A continuació, es realitzarà la Caminada Nocturna, en finalitzar hi haurà un obsequi per a tots els participants. Tancaran els actes del primer dia un concert de versions de rock amb el grup The Jumping Jacks.

El dissabte dia 31, arriben les novetats més destacades d’aquesta edició. A les 11 del matí, la 1era baixa de carretons familiars sense motor. La baixada tindrà lloc al carrer Pirineu i hi haurà  premis pel  més sostenible, el més original i el més nombrós. A la tarda, descobrirem l’altra novetat: un Roomescape. Un joc de pistes familiar amb grups de 8 persones, per participar cal inscripció prèvia a l’Ajuntament abans del dia 26 de juliol. Per tancar la nit, fi de festa amb el show de la tele al teu poble: Parfills Orquestra. Un concurs musical.

El diumenge dia 1 encetaran les activitats l’espectacle de màgia “Magicomedy” a càrrec de la companyia Chocochurry. A la tarda, tindrà lloc un torneig d’escacs (partides ràpides de 5 min.) i un concurs de triples. Al vespre, una observació astronòmica a Els Munts (al costat del Salt de la Minyona), a càrrec d’Univers Quark.

El dimarts dia 3 d’agost, a les dotze del migdia Missa Solemne en honor a Sant Esteve i a les deu del vespre direm adéu a la Festa Major amb l’actuació d’havaneres amb el grup Els Americanus.

El disseny del cartell de la Festa Major, com altres edicions, és fruit del concurs que es va convocar des de l’Ajuntament amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i la seva implicació en la Festa Major. Núria Serra Masramon ha estat la guanyadora del concurs de fotografia pel cartell de Festa Major d'enguany i la seva fotografia serà la imatge de la Festa Major.

A causa de la situació sanitària el programa està subjecte els possibles canvis que aprovi el PROCICAT. 

Des de l’Ajuntament us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major. Tot i que aquest any encara ens toca fer algunes restriccions, limitar l’aforament i prendre algunes mesures.

Bona Festa Major!

Darrera actualització: 28.07.2021 | 11:46