Festa Major de Tavèrnoles 2016

Dilluns, 25 de juliol de 2016

Un any més el darrer cap de setmana de juliol arriba la Festa Major de Tavèrnoles que es clourà amb el sopar de Tornaboda el diumenge 7 d’agost.

Una de les novetats d’enguany és el concurs pel disseny del cartell de la Festa Major que es va convocar des de l’ajuntament amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i la seva implicació en la Festa Major. La Cristina Masramon Sala, de 12 anys va ser la guanyadora i la seva obra és la que il·lustra el cartell d’enguany.

Els actes s’iniciaran, el divendres 29 de juliol, amb el Pregó de Festa Major a càrrec de Sally Schilipmann, nascuda a Illinois i resident a Tavèrnoles des de l’any 2007. L’acte començarà a les 9 del vespre al Centre Cívic. Tot seguit, es realitzarà la Caminada Nocturna, al finalitzar hi haurà coca, fuet i cava per a tots els participants.

El dissabte dia 30, a les 5 de la tarda, arriba un dels actes més divertits i esbojarrats d’enguany: Bubble Football al Camp de futbol. Una competició de futbol on cada un dels jugadors va dins d’una immensa bombolla transparent que els cobreix des del cap als genolls. A dos quarts de deu del vespre tindrà lloc un dels actes més populars, el sopar de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec de Can Planes Bones (Podeu consultar el programa adjunt). Seguidament, ball amb l’orquestra Orgue de Gats i per acabar la nit, fi de festa amb la DJ Aina Serrabasa.

El diumenge dia 31 com ja és habitual, la quitxalla serà la gran protagonista, s’iniciarà amb una xocolatada popular al matí seguit de jocs gegants i festa de l’escuma. A la tarda, al Centre Cívic els nens del Casal d’Estiu de Tavèrnoles realitzaran un espectacle infantil, i tot seguit, actuació de màgia amb el mag Marc Sàbat a l’Envelat.

El dimecres dia 3, a les 12 del migdia Missa Solemne en honor a Sant Esteve i el clàssic aperitiu popular i a dos quarts de dues arrossada popular que anirà a càrrec de “La Colla de l’Arròs” a l’Envelat (Podeu consultar el programa adjunt).

El dissabte dia 6, a les 5 de la tarda, es disputarà el Triangular de futbol entre solters, casats i divorciats al camp de futbol. A les 9 del vespre per recuperar forces es celebrarà la botifarrada popular a l’Envelat on també hi haurà servei de bar i acabarem la vetllada amb l’actuació del grup d’havaneres Alta Mar. Finalment el diumenge el sopar de Tornaboda que tindrà lloc a Fussimanya clourà els actes de la Festa Major 2016.

Des de l’Ajuntament us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major, també volem agrair a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren i ens ajuden en la seva organització. BONA FESTA MAJOR !

Darrera actualització: 25.07.2016 | 09:25