Festa Major de Tavèrnoles

Dilluns, 24 de juliol de 2017 a les 11:57

Un dels actes més destacats d’aquest any serà “La Gran Cagada” un acte que es recupera. Es tracta de la parcel·lació del camp de futbol i on un burro decideixi fer les seves necessitats el propietari d’aquell espai guanyarà un important premi.

El disseny del cartell de la Festa Major, com en l’edició passada, és fruit del concurs que es va convocar des de l’Ajuntament amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i la seva implicació en la Festa Major. La Queralt Fontdevila Dachs, de 5 anys va ser la guanyadora i la seva obra és la que il·lustra el cartell d’enguany.

Els actes s’iniciaran, el divendres 28 de juliol, amb el Pregó de Festa Major a càrrec de l’ex-alcalde del poble Xavier Dachs i Colom, l’acte començarà a les 9 del vespre al Centre Cívic. Tot seguit, es realitzarà la Caminada Nocturna, al finalitzar hi haurà coca, fuet i cava per a tots els participants.

El dissabte dia 29, a les 5 de la tarda, arriba un dels actes més divertits i esbojarrats: Bubble Football al Camp de futbol. Una competició de futbol on cada un dels jugadors va dins d’una immensa bombolla transparent que els cobreix des del cap als genolls. Al mateix temps es realitzarà un taller de malabars on els participants podran mostrar les seves habilitats. A dos quarts de deu del vespre tindrà lloc un dels actes més populars, el sopar de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec de La Nona de Tona a l’Envelat (podeu consultar el programa adjunt). Seguidament, ball amb l’orquestra Orgue de Gats i per acabar la nit, fi de festa amb la DJ Aina Serrabasa.

El diumenge dia 30 com ja és habitual, la quitxalla serà la gran protagonista, s’iniciarà amb una xocolatada popular al matí, seguit del Festival Holi que es celebrarà al camp de futbol. A la tarda al Centre Cívic, els nens del Casal d’Estiu de Tavèrnoles realitzaran un espectacle infantil, i a partir de les 6 de la tarda al camp de futbol “La Gran Cagada” un concurs on es tracta d’encertar on el burro decideix fer les seves necessitats. El guanyador serà premiat amb un important premi.

El dijous dia 3, a les 12 del migdia Missa Solemne en honor a Sant Esteve i el clàssic aperitiu popular i a dos quarts de dues arrossada popular a l’Envelat (podeu consultar el programa adjunt).

El dissabte dia 5, a les 5 de la tarda, es disputarà el Triangular de futbol al camp de futbol. A les 9 del vespre per recuperar forces es celebrarà la botifarrada popular a l’Envelat on també hi haurà servei de bar i acabarem la vetllada amb l’actuació del grup d’havaneres Barcarola. Finalment el diumenge el sopar de Tornaboda que tindrà lloc a Fussimanya clourà els actes de la Festa Major 2017.

Des de l’Ajuntament us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major, també volem agrair a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren i ens ajuden en la seva organització.

Darrera actualització: 27.07.2017 | 09:32