BAN sobre civisme

BAN

 

L’Ajuntament informa que darrerament s’han detectat diversos actes incívics i vandàlics en elements del mobiliari urbà del carrer Montseny, com ara aixafament deliberat de les pilones de protecció de vianants o intents d’arrencada de senyals de trànsit.

Ens trobem davant d’uns actes de vandalisme que, a part de no respectar les normes més bàsiques de civisme, suposen importants costos econòmics pel conjunt de tavernolencs, ja que l’arranjament d’aquest mobiliari urbà estan fent incrementar la partida de manteniment d’una manera substancial.

La gent de Tavèrnoles ens hem caracteritzat per portar amb molt orgull la pertinença al nostre poble. Però els actes incívics i de vandalisme esdevenen petits greuges a aquest orgull i des de l’Ajuntament ens veiem amb l’obligació de combatre’ls.

És per tot això que us demano la vostra col·laboració per eradicar aquests actes vandàlics i en cas que en presencieu algun ho poseu en coneixement del Consistori (93 888 73 08) o, en el seu defecte, dels Mossos d’Esquadra (93 881 57 00) que també estan assabentats de la situació.

Gràcies a l’avançada per les vostra col·laboració

 

Tavèrnoles, 10 de març de 2016

 

Carles Banús i Puigivila
L’Alcalde

Darrera actualització: 10.03.2016 | 12:32