Tavèrnoles participa 2016

Fem Tavèrnoles entre tots!


Des de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tavèrnoles s'engega un procés participatiu amb la voluntat de poder copsar quines propostes de legislatura desperten major interès entre els veïns del municipi.

Amb aquest procés participatiu es pretén generar un debat al voltant dels projectes que es proposen, avalunat-ne pros i contres de cadascun i detectar-ne la necessitat real. Un procés que ha de permetre a l'equip de govern establir unes prioritats a l'hora de sol·licitar les subvecnions durant la legislatura.

Els projectes sobre els quals es proposa el debat són:

  • Urbanització d'un carrer del poble: Aquest projecte consistiria en fer una actuació semblant a la que ja es va fer en l'anterior legislatura al C. Montseny, tot unificant d'aquest manera el model urbanístic de Tavèrnoles.
  • Construcció d'un espai cobert: La disponibilitat d'un espai cobert permetria poder celebrar amb tranquilitat diversos actes a l'aire lliure i no haver d'estar sempre pendents de les condicions climatològiques.
  • Construcció d'habitatges de lloguer de titularitat municipal: La manca d'una oferta d'habitatges per a joves o per atendre possibles casos d'emergència social planteja la possibilitat que des de l'Ajuntament es pugui actuar com a promotor urbanístic i destinar aquests habitatges a lloguer.

Resum de la sessió de participació ciutadana sobre els projectes de legislatura


Una vintena de veïns van assistir el 14 de gener a la sessió de participació ciutadana on es va poder debatre sobre els projectes presentats per l'equip de govern. Trobareu un resum del que es va tractar en aquella sessió en aquest enllaç.

Resultat de l'enquesta de valoració


El dia 15 de febrer es va procedir al recompte de les enquestes sobre els projectes de legislatura. Podeu consultar els resultats des d'aquest enllaç.

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 2.03.2023 | 12:06
Darrera actualització: 2.03.2023 | 12:06