Aprovats els pressupostos municipals per a l'any 2018

Dimarts, 30 de gener de 2018

El ple municipal del dilluns 29 de gener va aprovar per unanimitat els pressupostos per al 2018 que ascendeixen a 667.347,90 € i que suposen un increment d'un 37% respecte als de l'any anterior.

Els pressupostos pel 2017 preveuen una continuïtat en els serveis i activitats que s'han vingut oferint des de l'Ajuntament els darrres anys, així mateix com a inversions previstes destaquen la construcció d'un espai cobert, la reurbanització del carrer del Mig, la millora de l'enllumenat del camp de futbol i la millora de camins municipals. També es destina una partida de 15.000 € per a la inversió que s'escollirà mitjançant els pressupostos participatius.

El ple va donar compte també de les resolucions dictaminades, de l'estat d'execucio trimestral del pressupost, així com del període mitjà de pagament a proveïdors que en el 4t trimestre ha estat de -9,59 dies.

Altres punts destacats del ple van estar l'aprovació proviisonal de la modificació puntual núm. 1 del POUM de Tavèrnoles i la ratificació de la resolució d'alcaldia de delegació en el Consell Comarcal d'Osona per a la sol·licitud d'una subvenció de l'ACA per a l'actualització del pla director de l'aigua

Darrera actualització: 30.01.2018 | 11:21