Un espai cobert per Tavèrnoles 2016

Definim l'espai cobert

A principis de l’any 2016 l’Ajuntament de Tavèrnoles va demanar l’opinió ciutadana per conèixer quines propostes de la legislatura despertaven un major interès i els ciutadans i ciutadanes us vau decantar principalment pel projecte de construcció d’un espai cobert.

Ara voldríem tornar a comptar amb la vostra col·laboració per dissenyar aquest espai cobert: quins usos i característiques hauria de tenir, com s'hauria de distribuir... A tal efecte es farà una sessió de participació on s'informarà del projecte, es  presentarà l'equip arquitecte que le redactarà i es recolliran les aportacions de la ciutadania el dijous dia 23 de novembre a les 8 del vespre al Centre Cívic.

A més a més de la sessió de participació ciutadana, es poden fer aportacions i suggeriments sobre l'espai cobert a través del formulari del capdavall de la pàgina.

  • No s'han trobat resultats.
Tanca Formulari

Formulari Espai Cobert

A través d'aquest formulari podeu fer els vostres suggeriments sobre l'espai cobert

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'Ajuntament de Tavèrnoles pot incorporar les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L'Ajuntament de Tavèrnoles no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament


Darrera actualització: 02.03.2023 | 12:05
Darrera actualització: 02.03.2023 | 12:05