Un espai cobert per Tavèrnoles 2016

Definim l'espai cobert


A principis de l’any 2016 l’Ajuntament de Tavèrnoles va demanar l’opinió ciutadana per conèixer quines propostes de la legislatura despertaven un major interès i els ciutadans i ciutadanes us vau decantar principalment pel projecte de construcció d’un espai cobert.

Ara voldríem tornar a comptar amb la vostra col·laboració per dissenyar aquest espai cobert: quins usos i característiques hauria de tenir, com s'hauria de distribuir... A tal efecte es farà una sessió de participació on s'informarà del projecte, es  presentarà l'equip arquitecte que le redactarà i es recolliran les aportacions de la ciutadania el dijous dia 23 de novembre a les 8 del vespre al Centre Cívic.

A més a més de la sessió de participació ciutadana, es poden fer aportacions i suggeriments sobre l'espai cobert a través del formulari del capdavall de la pàgina.

  • No s'han trobat resultats.
Tanca Formulari

Formulari Espai Cobert

A través d'aquest formulari podeu fer els vostres suggeriments sobre l'espai cobert

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'Ajuntament de Tavèrnoles pot incorporar les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L'Ajuntament de Tavèrnoles no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament


Darrera actualització: 2.03.2023 | 12:05
Darrera actualització: 2.03.2023 | 12:05