Notícies

Pàgina 1 de 7
 • Trampa papallona 7 de setembre de 2018 Tavèrnoles participa del projecte de ciència ciutadana per combatre l'eruga del boix

  Aquesta primavera i estiu, l’eruga defoliadora del boix ( Cydalima perspectalis ), s’ha estès de forma molt important pels boscos de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, defoliant els boixos i posant en perill la seva supervivència.

 • Activitats Centre Cívic 4 de setembre de 2018 El setembre torna el gimnàs a Tavèrnoles

  Enguany l'activitat de gimnàs organitzada des de l'Ajuntament canvia de dia i passarà a fer-se els divendres de 20:30 a 21:30. L'inici del curs serà aquest divendres 7 de setembre.

 • Diada 3 de setembre de 2018 Ofrena floral en commemoració de la Diada

  Dimarts 11 de setembre a les 11 del matí, ofrena floral a la placa commemorativa del carrer de l'Església

 • Poblet 27 d'agost de 2018 Sortida cultural Ruta del Cister

  La regidoria de cultura organitza una sortida cultural a Poblet, Vallbona de les Monges i Santes Creus, coneguda com la Ruta del Cister.

 • Església 3 d'agost de 2018 Visites guiades a Tavèrnoles durant el mes d'agost

  Aquest mes d’agost l'oficina de turisme de Tavèrnoles i Lux Mundi presenten un seguit activitats per donar a conèixer diferents elements i espais patrimonials, culturals i històrics del poble.

 • horari 1 d'agost de 2018 Horari de les oficines municipals durant el mes d'agost

  Les oficines municipals romandran tancades la setmana del 13 al 17 d'agost

 • Festa Major 2018 30 de juliol de 2018 Arriba la Festa Major!

  Un any més el darrer cap de setmana de juliol arriba la Festa Major de Tavèrnoles que es clourà amb el sopar de Tornaboda el diumenge 5 d’agost. Aquest any presenta dues novetats destacades: el 1r “Mercadillo” de Tavèrnoles i el 1r Torneig d’Escacs de Festa Major.

 • Ple municipals 24 de juliol de 2018 El ple municipal aprova un projecte que ha de permetre fer arribar la fibra òptica fins a Fussimanya

  El ple municipal de dilluns 23 de juliol va aprovar per unanimitat el projecte exectiu de desplegament de la microinfraestructura per a allotjar fibra òptica a l'interior de les conduccions d'aigua potable del municipi, i que permetria connectar l'actual xarxa troncal de fibra òptica fins al sector de Fussimanya passat pels tres dipòsits d'aigua municipal de Tavèrnoles. El projecte ha estat redactat per Localret i l'obra té un pressupost de 104.567 €.

 • Centre natura 19 de juliol de 2018 Sortida familiar al centre d'apropament a la natura de Navàs

  Coincidint amb la finalització del Casal d'Estiu de Tavèrnoles, l'Ajuntament organitza una sortida familiar al centre d'apropament a la natura de Navàs.

 • Ple 19 de juliol de 2018 Ple municipal ordinari el proper dilluns 23 de juliol

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió ordinària, el dilluns dia 23 de juliol de 2018 a les 20:00h, amb el següent ordre del dia:

 • Concurs estiu a Tavèrnoles 18 de juliol de 2018 Torna el concurs fotogràfic #ESTIUATAVERNOLES

  L’Ajuntament de Tavèrnoles juntament amb l’Oficina de Turisme, premien “la postal de Tavèrnoles” a Instagram amb una experiència turística al poble. Una nit d’allotjament per a dues persones a la casa rural Can Janot, un lot de productes de la botiga Fussimanya o una nit d’allotjament per a dues persones a L’Aguilar, són els premis mensuals pel guanyador.

 • Aquabrava 17 de juliol de 2018 Més de 90 joves d'Osona Centre a la 4a sortida a Aquabrava

  El passat 12 de juliol, es va realitzar la 4a Sortida Jove d’estiu mancomunada entre municipis d’Osona centre i els municipis del Bisaura i Orís. Repetint amb les tres darreres edicions, la sortida es va fer al parc aquàtic Aquabrava de Roses.

Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01