Més de 90 joves d'Osona Centre a la 4a sortida a Aquabrava

Dimarts, 17 de juliol de 2018 a les 00:00

El passat 12 de juliol, es va realitzar la 4a Sortida Jove d’estiu mancomunada entre municipis d’Osona centre i els municipis del Bisaura i Orís. Repetint amb les tres darreres edicions, la sortida es va fer al parc aquàtic Aquabrava de Roses.

La sortida, dirigida als joves a partir de 13 anys, l’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb els ajuntaments de Vilanova de Sau, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles, Orís, Sora, Santa Maria de Besora, Vidrà, Montesquiu i Sant Quirze de Besora.

Gràcies a la disposició i col·laboració dels ajuntaments que participen fent-se càrrec del cost del transport, els nois i noies només havien d’assumir el cost (reduït per ser un grup tant nombrós) de l’entrada al parc.

L’objectiu de la sortida era fomentar la relació i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i oferir alternatives al temps lliure pels joves durant el període de vacances d’estiu.

La valoració fins el moment per part dels joves i dels tècnics és molt positiva, gaudint d’un dia molt entretingut i sense incidents. Tenint en compte el bon comportament que hi va haver, hi ha la voluntat de continuar organitzant sortides mancomunades en properes ocasions amb el repte de que participin joves majors de 17 anys.

Darrera actualització: 18.07.2018 | 13:28