Tret de sortida a la 7a edició de la Mostra de Fragments de Pessebre

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 00:00

Un setantena de persones van assistir diumenge al matí a la inauguració de la Mostra de Fragments de Pessebre de Tavèrnoles.

La mostra, que està integrada per 23 fragments de pessebre, ha assolit ja una consolidació total dins el món del pessebrisme, tal i com va destacar el president de la Federació de Pessebristes de Catalunya, Albert Català, qui també va posar en rellevància l'alt grau d'innovació que ha suposat aquesta mostra a nivell nacional. Per la seva banda l'alcalde, Carles Banús, va voler agrair a l'Associació de Pessebristes de Tavèrnoles el treball realitzta any rere any, destacant-ne la gran quailitat en global de la mostra. En aquesta setena edició la mostra presenta diversos fragments de pessebristes de Catalunya així d’arreu de l’estat espanyol. Complementen la mostra un fragment de pessebre realitzat pels participants de l'activitats “Les tardes al Centre” del poble.

L’exposició situada al Centre Cívic, estarà oberta al públic els caps de setmana i festius de 12h a 14h. i de 17h. a 20h fins el proper 20 de gener. Els dies laborables es podrà fer la visita concertant hora a les oficines de l’Ajuntament o al tel. 93.888.73.08.

Darrera actualització: 17.12.2018 | 16:01