Torna el Raid dels Ausetans 2019

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

El Raid consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves entre els 13 i els 17 anys.

Les activitats promouen diversos valors que es transmeten mitjançant un gran conjunt d’activitats: socials, esportives, d’aventura, culturals, d’oci… Aquestes activitats es desenvolupen seguint un format de raid per puntuacions, com un torneig. Durant el torneig es van classificant els  equips, que passaran primer a la fase local i després a la final comarcal.

Com en d’altres edicions, els equips que representin Tavèrnoles competiran amb la resta d’equips dels diversos municipis que formen part d’Osona centre: Calldetenes, les Masies de Roda, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles i Vilanova de Sau.

Les inscripcions es poden fer a l’ajuntament fins el dimecres 20 de març en l’horari següent:

  •  De dilluns a divendres de 9 a 14h, i dilluns de 16 a 20h.

Cal portar l’autorització signada i fer el pagament de 6€ (l’autorització familiar us la podeu descarregar des d’aquí al web o bé aconseguir-la al mateix ajuntament)

Recordem que la participació al Raid és per equips d’entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que alguns joves no arribin al mínim de 4, convidem a què s’apuntin, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

  • Presentació i inici del Raid: diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural de Folgueroles; (hora a concretar,  durada d’1-1’5h)
  • Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 25 de març al dijous 4 d’abril (obligatòries per accedir a la final local)
  • Final local: diumenge 7 d’abril a la tarda a la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta (on competiran tots els equips inscrits als municipis d’Osona centre)
  • Final comarcal: cap de setmana del 27 i 28 d’abril (tan sols pels equips finalistes d’Osona centre, on competiran amb la resta d’equips finalistes de la resta de municipis d’Osona)

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de Joventut de Tavèrnoles al 679 265 278.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 09:26