II Festa Remença

Diumenge, 17 de d’octubre de 2021 de 10.00 h a 14.00 h

El poble de Tavèrnoles organitza el proper diumenge dia 17 d’octubre de 2021 la Festa Remença de Tavèrnoles 2021. Aquesta és una renovació del que hauria estat la tretzena edició de la Fira de Sant Galderic; una fira basada principalment en la promoció d’activitats lligades a la terra i a l’artesania, amb el fil conductor nou que ha de donar una força renovada a l’antiga fira, a fi d’atreure-hi més públic. Fem referència a un fet històric succeït al poble el 22 de juliol de 1485, un assalt al castell per part dels pagesos de remença i a partir del qual s’ha organitzat la fira i escrit una recreació històrica, que es representarà pels carrers de Tavèrnoles el mateix dia.

L’horari previst de la festa serà de 10 del matí a 6 de la tarda. Serà una jornada on els carrers del poble s’ompliran d’activitats per a tots els públics.

Es podrà disfrutar d’un munt d’activitats que es portaran a terme durant tot el dia: mercat artesanal, zona infantil amb ponis, jocs gegants medievals, taller de llegendes i música medieval amb “La Joglaressa”, concurs de bolets... També se celebrarà la ja tradicional cursa de Sant Galderic, amb un recorregut de 10 quilòmetres pels camins del municipi. Aquest any es podrà fer el recorregut caminant, i també hi haurà curses infantils.

Una fira ideal per venir a gaudir amb tota la família i descobrir l’entorn de Tavèrnoles.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 11:14