Arriba Sant Galderic a Tavèrnoles

Dimarts, 10 d’octubre de 2017

Una nova edició de la Fira Sant Galderic dóna la benvinguda a la tardor a Tavèrnoles, el proper diumenge 15 d’octubre. Una fira que permet mostrar als seus visitants els atractius del poble i la seva oferta gastronòmica.

El grup local de Teatre Tavertreros estrenarà el dissabte a dos quarts de deu del vespre, l’obra de teatre "Mascles" d’Albert Llorens Bosch com a preàmbul a la fira. Una comèdia d’humor on quatre homes fadrins viuen junts en un pis després de decidir que no volen saber res de dones, o així s'ho pensen.

El diumenge, des de bon matí els carrers s'ompliran amb les parades d'artesans i es donarà tret de sortida a la X Cursa de Sant Galderic que enguany estrena recorregut. Una cursa tradicionalment molt participativa, amb un recorregut de 10 Km i un desnivell de 282m. Una de les activitats destacades serà el concurs de bolets que s’encetarà amb un esmorzar a partir de les 8h del matí on es donarà el tret de sortida i es pesaran els cistells buits. A les 12h a la Sala Polivalent hi haurà la pesada de cistells i l’acte d’entrega de premis.

Exhibicions de ferradors de cavalls i de filadores i el concurs de munyir vaques a la terrassa del centre cívic seran els actes més destacats del matí que es complementaran amb el mercat artesanal i gastronòmic i una visita guiada a l’església de Sant Esteve. A la Sala Polivalent hi haurà l’exposició fotogràfica “Art romànic a Osona”. Al pàrquing del carrer de l’Església s’hi ubicarà la zona gastronòmica, que complementarà l’oferta de restaurants del poble que oferiran plats i degustacions gastronòmiques de la cuina del territori.

Els més menuts també tindran el seu espai per gaudir de la fira amb els jocs infantils, l’ecoestació, inflables i els ponis, activitats que es realitzaran al camp de futbol. A la tarda es realitzarà una altra visita guiada a l’església i tancarà la fira una nova representació de l’obra “Mascles” a càrrec del grup local de Teatre Tavertreros.

Una fira de tardor ideal per venir a gaudir amb tota la família i descobrir l’entorn de Tavèrnoles.

Animem a tots els veïns a participar de les activitats alhora que donem les gràcies a tots els que col·laboren en fer possible aquesta nova edició de la Fira de Sant Galderic. Podeu consultar el detall de la programació als documents adjunts.
 

Darrera actualització: 11.10.2017 | 08:54