Festes de Sant Isidre a Tavèrnoles

Dilluns, 6 de maig de 2019

El proper dissabte 11 de maig s’inicien 4 dies d’activitats per la celebració de Sant Isidre al poble de Tavèrnoles.

Com ja és habitual els darrers anys, l’Ajuntament de Tavèrnoles organitza un seguit d’activitats per la festivitat de Sant Isidre el llaurador, que es commemora el 15 de maig, aniversari de la seva mort.

El dissabte 11 de maig el taller de realització de trampes per la captura i la xerrada “Estat actual de la vespa asiàtica a Catalunya”, organitzat conjuntament amb l’Espai Natural Guilleries- Savassona, donarà el tret de sortida un seguit d’activitats per la celebració de Sant Isidre. L’acte tindrà lloc a les 11 del matí al centre cívic.

El diumenge 12 de maig a les 9 del matí s’iniciarà la XIX Caminada de Primavera amb un recorregut de 13 km. A dos quarts de 5 de la tarda, a l’església de Sant Esteve de Tavèrnoles, alumnes de l’Aula de Música de Folgueroles oferiran audicions musicals. I a les 9 del vespre es celebrarà el Sopar de Sant Isidre al Restaurant Colomer.

El dimarts 14 de maig, a la terrassa del centre cívic, s’encendrà el foc de Sant Isidre. Es clouran els actes el dimecres 15 de maig, amb la missa en honor a Sant Isidre a l’Església de St. Esteve de Tavèrnoles, i a les 2 del migdia es realitzarà la festa de la Vellesa amb un dinar i actuació musical al centre cívic

Darrera actualització: 8.05.2019 | 09:37