Sortida familiar al centre d'apropament a la natura de Navàs

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 00:00

Coincidint amb la finalització del Casal d'Estiu de Tavèrnoles, l'Ajuntament organitza una sortida familiar al centre d'apropament a la natura de Navàs.

La sortida està programada pel proper divendres 2 d'agost, desplaçant-nos en autocar contractat per l'Ajuntament fins al centre de natura de Navàs. L'hora de sortida serà a les 9 del matí des de la placeta, arribant a les 10 a Navàs on s'esmorzarà i es visitarà el centre de natura. A la 1 pararem per dinar i seguidament iniciarem activitats i jocs d'aigua fins a 2/4 de 4 hora en que tornarem cap a Tavèrnoles. El preu de la sortida és de 8€ per cada persona (gratuït pels menors de 2 anys) i des de l'Ajuntament s'assumeix el cost de l'autocar.

Cal portar esmorzar, dinar, gorra, protector solar i aigua; i pels que vulguin participar dels jocs d'aigua també cal portar banyador, tovallola i xancletes lligades. La sortida és del tot familiar i està oberta a tots els veïns de Tavèrnoles, podent-s'hi inscriure també nens sense acompanyants adults ja que comptarem amb l'assistència dels monitors del casal d'estiu.

Per poder-se beneficiar d'aquesta sortida familiar és del tot imprescindible apuntar-se a les Oficines Municipals de l'Ajuntament i pagar l'import de la sortida abans del dijous 25 de juliol a les 2 de la tarda. En les inscripcions s'estableix una preferència pels veïns empadronats a Tavèrnoles i nens del casal d'estiu; aquells veïns residents no empadronats o amb segona residència al muncipi es podran inscriure segons la disponibilitat de places.

Darrera actualització: 23.07.2019 | 09:33