El projecte "Amb veu pròpia. Crònica de demà" torna a Tavèrnoles

Dilluns, 4 de novembre de 2019

«Amb veu pròpia. Crònica de demà» és el títol del cicle d’espectacles que tenen la poesia com a eix vertebrador i que es porta a terme durant el mes de novembre, en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol, i que s’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Tavèrnoles, l’Ajuntament de Vic i la Fundació Miquel Martí i Pol.

"Amb veu pròpia. Crònica de demà" són tres accions poètiques concebudes com a espectacles creats per a l'ocasió a partir d’un treball col·lectiu realitzat entre els diversos actes de cada municipi que combinen la poesia amb altres disciplines artístiques.

Tres accions poètiques a la comarca

La primera acció poètica tindrà lloc el diumenge 10 de novembre a les 6 de la tarda a l’Església de Sant Esteve de Tavèrnoles, amb un espectacle poètic amb l'autor Josep Pedrals, que recitarà obres pròpies i de la Pilar Cabot, i l'acordionista Marc del Pino.

El dissabte 16 de novembre a les 8 del vespre el teatre Eliseu de Roda de Ter acollirà l'espectacle multidisciplinari a càrrec de Carles i Pere Girbau Pladelasala, un espectacle inspirat en La Fàbrica de Miquel Martí i Pol.

Clourà l’edició d’aquest any l’acció  “Nou MARiART” al Casino de Vic el diumenge 17 de novembre a les 7 de la tarda on Noemí Morral acompanyada al piano per Montse Morral, interpretaran una peça escènica amb música i poesia.

Darrera actualització: 4.11.2019 | 13:50