Viu el Nadal a Tavèrnoles

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

Un any més, Tavèrnoles farceix les festes de Nadal amb tallers i activitats diverses per a totes les edats, que finalitzen el 5 de gener amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Les activitats nadalenques s'inicien durant el pont de la Puríssima amb propostes diàries per donar a conèixer diferents elements i espais patrimonials, culturals i històrics del poble.

Les següents propostes s’inicien el diumenge 15 de desembre a les 11 del matí amb l'activitat de "Geolocalització de Tions Solidaris" per recollir diners per La Marató de TV3 al Centre Cívic; el mateix diumenge al migdia tindrà lloc la inauguració de “Tavèrnoles fa el pessebre i canta el Nadal”. Una mostra de Fragments de Pessebres, que enguany arriba a la seva 8ª edició amb una excel·lent consolidació dins el món del pessebrisme. Presenta diversos fragments de pessebres de Catalunya així com d’altres d’arreu. La mostra estarà ubicada al Centre Cívic i es podrà visitar els dissabtes i festius de 12 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda fins el dia 19 de gener. Els dies laborables es podrà fer la visita concertant hora a les oficines de l’Ajuntament o al tel. 93.888.73.08.

Ell dilluns 24 es celebrarà la tradicional Missa del Gall a les 7 de la tarda. Mentre que el dijous dia 26, tindrà lloc la tradicional Quina Popular de Sant Esteve que es celebrarà al restaurant Colomer a les 7 de la tarda. El diumenge 29 a les 12 del migdia, s’espera l’arribada del Patge Reial al Campament situat a la terrassa del Centre Cívic, que recollirà les cartes dels infants.

Com altres anys també s’han organitzat diferents tallers de Nadal que es realitzaran a la Sala Polivalent a les 16:30 els dies 23, 30 de desembre, 2 i 3 de gener. Finalitzaran les activitats de Nadal el dia 5 amb la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient que com és tradició sortiran a les 17:30 del carrer Pirineu fins arribar a la Sala Polivalent on rebran els infants.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 19:08