Convocades les subvencions de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona per al foment d'activitats i instal·lacions agràries i forestals

Dijous, 24 de de febrer de 2022 a les 00:00

Les instàncies es poden presentar a l'Oficina del Consorci o als Ajuntaments del Consorci fins el dia 30 de març de 2022.

El Butlletí Oficial de la Província del dia 10 de gener ha publicat la convocatòria i bases de les subvencions per al foment de les explotacions forestals, les empreses agrícoles ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges, i la restauració del patrimoni arquitectònic per l'any 2022, que comprèn els terrenys dels termes municipals de Vilanova de Sau, Folgueroles, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta i Sant Sadurní d'Osormort, agrupats junt amb la Diputació de Barcelona en el Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

El termini de presentació d'instàncies és fins el dia 30 de març de 2022. L'import tindrà un límit màxim variable segons la línia de subvenció i aquesta no excedirà en cap cas del 50% del cost total de l'obra, IVA inclòs, tenint en compte que aquesta quantia no excedirà el límit màxim abans esmentat.

A l'enllaç de la dreta poden consultar-se les bases de les subvencions.

Darrera actualització: 24.02.2022 | 07:52