Festes de Sant Isidre a Tavèrnoles

Dilluns, 9 de maig de 2022

La inauguració de la reurbanització del carrer de l'Església donarà el tret de sortida a les activitats de les Festes de Sant Isidre al poble de Tavèrnoles.

Després d’un parell d’anys de no haver pogut celebrar amb tota la seva plenitud la festivitat de Sant Isidre llaurador, tornem a celebrar la festa dedicada a un dels patrons dels pagesos.

El dissabte 14 de maig tindrà lloc la inauguració de les obres de reurbanització del carrer de l'Església, comptant amb l'assistència de la Delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit i el Diputat d'Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, que acompanyaran l’alcalde Carles Banús i la resta de regidors del consistori. Les obres de reurbanització han tingut un pressupost d'execució de 430.000 € i han estat finançades per la Generalitat de Catalunya a través del Pla d’Obres i Serveis (PUOSC) amb 370.000 €, per la Diputació de Barcelona amb 40.000 € i finalment amb 20.000 € a través de recursos propis de l’Ajuntament de Tavèrnoles.

El mateix dissabte a les 7 de la tarda es celebrarà la missa en honor a Sant Isidre a l’Església de Sant Esteve de Tavèrnoles i finalment a 2/4 de 10 del vespre hi haurà la tradicional foguera de Sant Isidre a l’Espai Cobert.

El diumenge 15 de maig a les 9h del matí tindrà lloc la XX Caminada de Primavera amb un recorregut d’uns 13 km i a les 12h del migdia es realitzarà una visita guiada a l’església de Sant Esteve de Tavèrnoles. Clourà els actes el clàssic Sopar de Sant Isidre al Restaurant Colomer.

 

Darrera actualització: 10.05.2022 | 08:39