Arriba la Festa Major de Tavèrnoles!

Dilluns, 25 de juliol de 2022

❗A conseqüència de les noves mesures de limitació de consum d'aigua, s'anul·la l'activitat "Combo: Festa de l'escuma + holly i la gran patinada, de dissabte a les 12:00h. En substitució s'han programat jocs gegants de 11:00 a 14:00h a l'Espai Cobert.

El mercat "Savassona Market", amb paradetes, food trucks i concert de "Aion&Co", organitzat des de joventut, és una de les novetats més destacades de la Festa Major d’enguany a Tavèrnoles.

El disseny del cartell de la Festa Major, com en les darreres edicions, és fruit del concurs convocat per l’Ajuntament. La Gal·la Gibert ha estat la guanyadora del concurs en la categoria infantil, i Meritxell Dachs en la categoria d'adult. Les seves obres il·lustraran el cartell i el programa d’enguany.

La Festa Major s’iniciarà el divendres 29 de juliol, amb el Savassona Market. Una de les novetats d’enguany, que consisteix en un mercat "food trucks" i un concert a l’Espai Cobert, organitzat des de Joventut. A les 20:30h hi haurà el Pregó de Festa Major aquest any a càrrec d’en Terrés. El cabdill dels pagesos remences que van atacar el Castell de Savassona. Tot seguit, es realitzarà la Caminada Nocturna amb un recorregut de 5 Km aproximadament.

Les activitats del dissabte dia 30, començaran amb una xocolatada popular al matí, seguit d’una exhibició i concurs de Bitlles Catalanes. A continuació, un Combo: Festa de l’escuma + Holly i “la gran patinada” per petits i grans. Totes les activitats a l’Espai Cobert. A les 6 de la tarda, s’ha preparat un Escape Room “Big Faif Wanted”. I A dos quarts de deu del vespre tindrà lloc un dels actes més populars, el sopar de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec de Planes Bones. (Podeu consultar els detalls al programa adjunt). Seguidament, ball amb Parfills Orquestra.

El diumenge dia 31, com ja és habitual, la quitxalla serà la gran protagonista, amb dos dels actes més destacats de la Festa Major: una matinal d'activitats i al migdia la baixada de carretons familiars sense motor. La sortida des de l’aparcament i arribada a l’Espai Cobert. Es podran inscriure a l’Ajuntament fins el dia 25 de juliol. Hi haurà premis pel carretó més original, el més sostenible, i el més nombrós.

A la tarda a l’Espai Cobert, tindrem la 2ona edició del concurs de triples i a les 7 del vespre Perfectes Desconeguts, l’obra de teatre de Tona’78 Talia. Al vespre a la Plaça de l’Església, tindrà lloc la botifarrada popular i tancarà la nit l’actuació d’havaneres amb Els Americanus i rom cremat.

El dimecres 3 d’agost, a les 12 del migdia Missa Solemne en honor a Sant Esteve, a la sortida podreu gaudir del clàssic aperitiu popular, darrer acte de la Festa Major.

Des de l’Ajuntament us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major, també volem agrair a totes les persones, empreses i entitats  que  col·laboren i ens ajuden en la seva organització.

Darrera actualització: 4.08.2022 | 09:56