Notícies

 • Dipòsit de Les Punxes Onaigua assumeix la gestió del subministrament d’aigua a Tavèrnoles 27 de de juny de 2022

  El divendres dia 1 de juliol es produirà un canvi de gestor en el servei de subministrament d’aigua al municipi, essent l’empresa ONAIGUA la que passarà a gestionar l’aigua en baixa a Tavèrnoles en substitució de la fins ara concessionària Cassa.

 • Ajuntament Gerard Arroyo pren possessió com a nou regidor de Tavèrnoles 21 de de juny de 2022

  Durant el ple celebrat el passat dilluns 20 de juny Gerard Arroyo va prendre possessió com a regidor de Junts per Tavèrnoles: TAV-JxCAT en substitució de Judit Fàbregas. L’alcalde li va donar la benvinguda encoratjant-lo a treballar per Tavèrnoles i va anunciar que Arroyo tindria delegades les regidories de Lleure i de Turisme.

 • Cartell Revetlles amb precaució 17 de de juny de 2022

  Amb l'estiu arriben les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

 • Punt de control Regulació de l'accés de vehicles a l'Espai Natural Guilleries-Savassona 16 de de juny de 2022

  El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, juntament amb el Consell Comarcal d’Osona, inicia una nova regulació d'accés motoritzat a la Vall de Sau durant l’estiu, entre el 24 de juny i l’11 de setembre, ambdós inclosos.

  Els objectius de la regulació són preservar el patrimoni natural i cultural de la zona, garantir la seguretat dels usuaris i residents, millorar la convivència entre els diferents col·lectius i oferir als visitants una visita satisfactòria a la natura.

 • Ple Ple municipal el proper dilluns 20 de juny 15 de de juny de 2022

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió extraordinària, el dilluns 20 de juny a les 20:30h, amb el següent ordre del dia:

 • Cartell calor Consell per prevenir l'onada de calor 14 de de juny de 2022

  La pujada de temperatures afectarà la Catalunya Central a partir de dimarts i sobretot dimecres i dijous.

 • Ajuts a les famílies Oberta la convocatòria per sol·licitar les subvencions universals a les famílies 3 de de juny de 2022

  Fins el 31 d'octubre els veïns i veïnes de Tavèrnoles podran sol·licitar les subvencions universals a les famílies.

 • Cartell concurs Concurs de cartells de Festa Major 2022 2 de de juny de 2022

  El cartell guanyador serà la imatge de la Festa Major 2022.

 • Foto casal estiu Beques destinades a casals i colònies durant l'estiu i dirigides a infants d'entre 3 i 16 anys 30 de de maig de 2022

  El Consorci d'Osona de Serveis Socials ha obert la convocatòria d'ajuts d'activitats d'estiu 2022 que tenen per finalitat la concessió d'ajuts destinats a sufragar una part de les despeses dels casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus, cursos i altres activitats educatives destinades al lleure dels infants d'entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d'estiu que no hi ha escola.

 • bosc Convocada una subvenció dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona 26 de de maig de 2022

  Convocades les subvencions per fomentar les activitats forestals, agrícoles, ramaderes i les d'empreses de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les activitats d’entitats culturals, cíviques i esportives, les instal·lacions tèrmiques de biomassa, i l'eficiència i estalvi energètics en edificis per al 2023, dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

 • Infoparticipa 2021 Tavèrnoles revalida per 9è any consecutiu el segell Infoparticipa 10 de de maig de 2022

  L’Ajuntament de Tavèrnoles ha obtingut el segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública, amb el 89% dels indicadors assolits.

 • Cartell Sant Isidre Festes de Sant Isidre a Tavèrnoles 9 de de maig de 2022

  La inauguració de la reurbanització del carrer de l'Església donarà el tret de sortida a les activitats de les Festes de Sant Isidre al poble de Tavèrnoles.

Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01