Notícies

 • La Rella Revista Municipal La Rella - Novembre 2022 17-11-2022

  Ja es troba disponible en format digital la nova edició de la revista La Rella. A l'apartat de La Rella podeu descarregar-vos el núm. 47 de la revista municipal.

 • Infografia Tramitació de les autoritzacions excepcionals per cremar restes vegetals 02-11-2022

  El passat mes d’abril, el Govern Espanyol va publicar la Llei 7/2022, de residus i sòls contaminats per a una economia circular, que no permet la crema de residus vegetals generats en l’entorn agrari o silvícola. Únicament els permet amb caràcter excepcional i amb la corresponent autorització individual per raons de caràcter fitosanitari o bé per prevenció d’incendis forestals on en entorns silvícoles les restes representin un perill.

  Aquesta norma, vigent des de l’abril, afecta tot el territori de Catalunya. Això vol dir que, a partir d’ara, ja no s’entrarà en l’habitual període de comunicació de cremes de restes vegetals (que anava del 15 d’octubre al 15 de març), on només calia una simple comunicació per poder tirar endavant amb l’eliminació de les restes, i en caldrà una autorització excepcional. Aquesta Llei pretén l’aprofitament i reciclatge de les restes vegetals.

  Per facilitar les gestions per poder fer cremes amb aquests dos supòsits, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha habilitat en l’apartat de Tràmits del seu web el procés d’autorització excepcional per crema de restes vegetals per causa fitosanitària o restes forestals per risc d’incendi.

 • Carrer del Mig Tavèrnoles adjudica les obres de reurbanització del carrer del Mig 25-10-2022

  El ple del passat dia 24 d’octubre va aprovar adjudicar a l’empresa “Asfaltos Barcino, SL” l’execució de les obres de reurbanització del carrer del Mig per un import de 252.648 €. La proposta va comptar amb els cinc vots favorables de l’equip de govern i els dos vots en contra del grup municipal d’ERC.

 • Cementiri Horari d'obertura dels cementiris municipals per Tots Sants 25-10-2022

  Durant aquests dies de vigília de Tots Sants els cementiris municipals de Tavèrnoles estaran obert des del dia 24 d'octubre fins el dia 1 de novembre.

 • Ple Ple municipal el proper dilluns 24 d'octubre 20-10-2022

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió ordinària, el dilluns 24 d'octubre a les 20:30h, amb el següent ordre del dia:

 • Sortida Port Aventura Sortida Jove a Port Aventura 18-10-2022

  El dissabte 26 de novembre hi ha programada una nova sortida jove mancomunada amb els municipis que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d’Osona

 • Festa Remença Viu la Festa Remença a Tavèrnoles 11-10-2022

  El proper cap de setmana 15 i 16 d’octubre Tavèrnoles acull la Festa Remença. La posada en escena de la representació de “La Presa del Castell de Savassona” tornarà a ser el principal atractiu.

 • Relleu alcaldia Pep de la Mora escollit nou alcalde de Tavèrnoles 26-09-2022

  Una cinquantena de persones van omplir la sala de plens de l’Ajuntament de Tavèrnoles el passat dissabte 24 de setembre, en un ple extraordinari on es va donar compte de la renúncia al càrrec d’alcalde per part de Carles Banús i es va escollir com a nou alcalde de Tavèrnoles a Pep de la Mora i en el que van excusar l’assistència els regidors d’ERC Paquita Clarà i Josep Urpí.

 • Foto maons S'obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions del Programa de rehabilitació d'edificacions residencials buides 21-09-2022

  Convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de les subvencions del Programa de rehabilitació d'edificacions residencials buides, de titularitat pública o privada, per fomentar el repoblament i arrelament en entorns rurals i de muntanya de Catalunya, per a l'any 2022, adreçada als propietaris o masovers que n'assumeixin la seva rehabilitació.

 • Ple Ple municipal extraordinari el proper dissabte 24 de setembre 19-09-2022

  L'alcalde ha convocat el ple, en sessió extraordinària, el dissabte 24 de setembre a les 12h, amb el següent ordre del dia:

 • Oficina SIAD Un any més, Tavèrnoles pren el compromís per continuar reforçant l’actuació del Servei d’informació i atenció a les dones ( SIAD) comarcal, amb el suport del Pacto de Estado per la lluita contra la violència de gènere 16-09-2022

  El compromís de l’Ajuntament de Tavèrnoles amb la  lluita contra les violències masclistes continua intacte, i tenint en compte que queda molta feina a fer des de les administracions, les entitats, la ciutadania, etc. Malgrat tots els avenços que des de fa temps hi ha hagut en l’àmbit legislatiu, el compromís institucional, la reivindicació de les entitats i col·lectius de dones, increment de recursos econòmics, etc. Les violències masclistes encara són molt presents a la nostra societat.

 • Diada Ofrena floral en commemoració de la Diada 01-09-2022

  Diumenge dia 11 de setembre a les 11 del matí, ofrena floral a la placa commemorativa del carrer de l'Església.

Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01
Darrera actualització: 04.01.2016 | 14:01