Arriba la Festa Major de Tavèrnoles!

Dimecres, 12 de juliol de 2023

Un any més arriba la Festa Major, una festa pensada per a totes les edats i amb activitats per tots els gustos. Un punt de trobada per compartir bons moments.

Bona Festa Major!

La Festa Major s’iniciarà el divendres 28 de juliol, amb el Savassona Market. Per segon any consecutiu hi haurà parades i food trucks a l’Espai Cobert. A les 20:30h hi haurà el Pregó de Festa Major aquest any a càrrec de la Gemma Prat, jove emprenedora. Tot seguit es realitzarà la Caminada Nocturna amb un recorregut de 5 Km aproximadament.

El dissabte dia 29, començarà amb un joc de combat làser al camp de futbol.

A la tarda, tindrà lloc l'espectacle d'humor Càmera i Acció a l'Espai Cobert, i a les nou del vespre tindrà lloc un dels actes més populars, el sopar de Festa Major, que anirà a càrrec de Planes Bones. (Podeu consultar els detalls al programa adjunt). Seguidament, ball amb Xarop de Nit i Dj. Castaño.

El diumenge dia 30, com ja és habitual, la quitxalla serà la gran protagonista, amb dos dels actes més destacats de la Festa Major: la xocolatada popular al matí, seguit d’un concurs de Bitlles Catalanes. Totes les activitats a l’Espai Cobert. A les 17:30h de la tarda, s’ha preparat la III baixada de carretons familiars sense motor. La sortida serà des de l’aparcament i l'arribada a l’Espai Cobert. Els carretons es podran inscriure a l’Ajuntament fins el dia 24 de juliol. Hi haurà obsequi per tots els participants i animació de la Batucada Kanimambo!

Tot seguit tindrem la 3ra edició del concurs de triples. Al vespre tindrà lloc la botifarrada popular i tancarà la nit l’actuació d’havaneres amb El Son de l'Havana i rom cremat.

El dijous dia 3 d’agost al migdia, tindrà lloc el concurs de truites i seguidament el clàssic aperitiu popular, darrer acte de la Festa Major.

Des de l’Ajuntament us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major, també volem agrair a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren i ens ajuden en la seva organització.

Dissabte dia 5 d'agost a les 7 de la tarda es celebrarà la missa en honor a Sant Esteve.

Darrera actualització: 12.07.2023 | 11:26