Adjudicades les obres de l’Espai Cobert de Tavèrnoles

Dimarts, 26 de març de 2019 a les 00:00

El ple municipal extraordinari celebrat ahir dilluns 25 de març aprovar l’adjudicació de les obres del nou Espai Cobert de Tavèrnoles a l’empresa Calam Tapias Construccions, SL.

L’import final de l’adjudicació ha estat de 160.232,62 € (suposant un 5% de rebaixa sobre el pressupost de licitació) i també ha incorporat la totalitat de les diverses millores previstes en el procediment de licitació. Els propers dies es signarà el contracte entre l’Ajuntament i l’empresa, i un cop realitzada l’acta de replantejament es procedirà a l’inici de les obres.

El ple municipal va aprovar també les bases específiques per a les subvencions universals a les famílies del municipi. Aquestes bases preveuen 4 àmbits diferenciats que són:

  • Subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material escolar, quotes d’AMPA i quotes de llar d’infants dels alumnes empadronats a Tavèrnoles.
  • Subvencions de suport als joves de Tavèrnoles que s’han de desplaçar fora del municipi per cursar cursin estudis post-obligatoris.
  • Ajuts a les famílies amb persones amb grau de dependència al seu càrrec
  • Subvencions a les famílies amb infants de 0 a 16 anys que hagin de realitzar tractaments terapèutics de caràcter psicològic, de logopèdia o de tipus psicomotriu

Finalment el ple va sonar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2018 i es va aprovar el compte de gestió recaptatòria de l’organisme de gestió tributària del 2018.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 12:24