Beques destinades a casals i colònies durant l'estiu i dirigides a infants d'entre 3 i 16 anys

Dijous, 3 de de juny de 2021 a les 00:00

El Consell Comarcal d'Osona i el Consorci de Serveis Socials d'Osona han obert la convocatòria d'ajuts d'activitats d'estiu 2021 que tenen per finalitat la concessió d'ajuts destinats a casals, colònies, activitats esportives... destinades al lleure dels infants d'entre 3 i 16 anys.

L’objecte de la convocatòria és regular i fixar els criteris i el procediment de sol·licitud, tramitació, concessió i pagament dels ajuts o subvencions destinades a possibilitar l’accés a activitats educatives de lleure a l’estiu.

Per activitats educatives de lleure d’estiu s’entenen els casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus, cursos i altres activitats destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d'estiu que no hi ha escola.

Les sol·licituds estaran disponibles del 3 al 23 de juny i s’hauran de presentar a través de la pàgina web del Consorci d’Osona de Serveis Socials https://ajuts.osonaacciosocial.cat/. També es podran presentar en format paper als respectius ajuntament dels municipis membres del Consorci i també al Consorci d’Osona de Serveis Socials.

A la dreta de la pàgina podeu consultar les bases de la convocatòria, així com un resum de les bases dels criteris econòmics a tenir en compte, i un model de sol·licitud.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 10:15