Convocada una subvenció dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 00:00

Convocades les subvencions per fomentar les activitats forestals, agrícoles, ramaderes i les d'empreses de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les activitats d’entitats culturals, cíviques i esportives, les instal·lacions tèrmiques de biomassa, i l'eficiència i estalvi energètics en edificis per al 2023, dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de juny de 2022. Les persones jurídiques de forma telemàtica. Les persones físiques també la poden presentar a les oficines de l'Espai Natural, a l'Ajuntament de Tavèrnoles, o a les oficines de Correus (correu certificat administratiu).

Les subvencions concedides a l’empara d’aquesta convocatòria, s’hauran de destinar a  finançar projectes/activitats desenvolupats/ades durant el període 1 de gener de 2022 al 31 de desembre de 2022.

Les subvencions atorgades s’hauran de justificar entre el 2 de gener de 2023 i el 31 de març de 2023.

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 19 de maig de 2022 ha publicat la convocatòria de subvencions per fomentar activitats forestals, agrícoles ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals, cíviques i esportives i instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis, any 2022, dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona, que comprèn el Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

A l'enllaç de la dreta podeu consultar les bases de les subvencions i descarregar-vos la instància. També hi trobareu el link per presentar la instància de forma telemàtica.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 09:16