El projecte "Amb veu pròpia" torna a Tavèrnoles

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:00

«Amb veu pròpia» és el títol del cicle d’espectacles que tenen la poesia com a eix vertebrador i que es porta a terme durant el mes de novembre, en el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol, i que s’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Tavèrnoles, l’Ajuntament de Vic i la Fundació Miquel Martí i Pol.

Enguany l’acte de Tavèrnoles tindrà lloc el dissabte dia 14 de novembre a 2/4 de 9 del vespre a l’Església de Sant Esteve de Tavèrnoles. Sofregit de versos és el recital que ha creat especialment per a aquesta ocasió l’actor Lluís Soler, on es recullen versos de diversos poetes amanits amb una lectura de poemes de l’autora tavernolenca Pilar Cabot. Degut a les limitacions d’aforament i a les mesures de seguretat imposades per la situació de pandèmia, cal fer inscripció prèvia i obligatòria telefonant al 93 888 73 08.

La resta d’actes de “Amb veu pròpia” són:

ACTE A VIC:

Dia: dimecres 4 i dijous 5 de novembre
Hora: a les 9 del vespre
Lloc: Institut del Teatre. Centre d’Osona, Vic

Guix de Vers. Bhelsaf. Amb veu pròpia. Accions poètiques.

Bhelsaf ha creat una peça teatral que recull la poesia llegida per fer néixer poesia escrita, parlada, construïda i ensenyada. Ho fa a través d’un món on els objectes respiren, on la lògica i la realitat es transformen. Bhelsaf és una companyia formada per Laura Capdevila Millet (interpretació visual a l’Institut del Teatre) i Mariona Pladelasala Ferrer (estudis literaris i caracterització).

Intèrprets: Laura Capdevila  i Mariona Pladelasala
Dramatúrgia: Mariona Pladelasala Ferrer
Producció i mirada externa: Túnels teatrals/Maria Codinachs

Acte amb inscripció prèvia obligatòria fins al dia abans a cultura@vic.cat / 671741097 Places limitades.

 

ACTE A RODA DE TER:

Dia: dissabte 21 de novembre
Hora: a les 8 del vespre
Lloc: Teatre Eliseu, Roda de Ter

JU. Amb veu pròpia. Accions poètiques. 

JU (Judith Puigdomènec) ha creat un espectacle únic en el qual posa veu a poetes com ara Miquel Martí i Pol, Pere Vilanova, Víctor Sunyol, Jaume Coll i Mariné, Ovidi Montllor, entre d’altres, i ho fa acompanyada de la delicadesa de les notes d’un violí i de l’harmonia dels acords d’una guitarra. Les cançons de la JU obren la consciència del públic, a la vegada que mouen sensibilitats.
Violí: Coloma Bertran
Guitarra: Ricard Puigdomènech
Veu: Judith Puigdomènech

Acte amb inscripció prèvia obligatòria fins al dia abans a fundacio@miquelmartiipol.cat / 93 850 03 55. Places limitades.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 17:13

Imatges

Amb Veu Pròpia - Lluís Soler